Общи условия

МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО УСЛОВИЯТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА НАШИЯ ЕЛЕКТРОНЕН МАГАЗИН!

 1. "Янев арт" ЕООД e собственик на онлайн магазина www.yanevart.com. Всеки един регистриран потребител е обвързан от настоящите общи условия за цялото време на ползване на магазина, от първоначалното влизане до напускането му.

2. Необходими условия, за да се направи поръчка:
    - Регистрация в електронния магазин
    - Възможно е да пазарувате като гост без да се регистрирате в системата на сайта
    - Валиден email адрес
    - Вярно попълнен адрес за доставка
    - Вярно попълнени данни за контакт

3. "Янев арт" ЕООД може да прекрати използването на онлайн магазина при неправомерен достъп, при некоректни действия и такива, противоречащи на законите в страната.

4. Потребителите на магазина нямат право:
    - Да копират, разпространяват или ползват текстове, картини, образи или части от сайта, без изрично разрешение на "Янев арт" ЕООД
    - Да претоварват системата с фиктивни заявки или друга информация.

5. Доставка:
    - При направена от Вас поръчка, ще получите потвърждение на поръчката на посочения от Вас e-mail адрес. 
    - Стоките се изработват в рамките на пет работни дни
    - Доставката на стоките се извършва чрез Куриер за сметка на получателя
    - Начинът на плащане на покупките от сайта е в брой при доставка (наложен платеж)
    - Всички крайни цени в www.yanevart.com са в български лева и са с начислен ДДС
    - "Янев арт" ЕООД си запазва правото да откаже потвърждаване на която и да е поръчка, поради изчерпване на наличността или по друга причина, като уведомява потребителя за отказа си и причината за него.
    - Поръчките се изпращат по Куриер  за сметка на получателя.
    - Непотърсени поръчки автоматично се анулират
    - Потребителите имат право на преглед на получената стока при куриера, като при отказ за получаване, връщането е за сметка на получателя.
    - Потребителите имат право да върнат стоката в срок от 14 дни, при ненарушен търговски вид, запазени стокова разписка и касов бон, които да изпратят заедно със стоката за своя сметка по Куриер. 

6. Рекламации:
    Потребителите имат право на рекламация, при което връщането на стоката е за сметка на продавача "Янев арт" ЕООД при следните случаи:
    - Нарушение във външния вид на стоката от този показан в електронния магазин . Поради разлика в цветопредаването на всеки екран(монитор) не се приема за рекламация разлика в цветовия нюанс.
    - Несъответсвие в посоченият размер
    - Нарушение на целостта и видими механични дефекти възникнали по вина на "Янев арт" ЕООД
    - Рекламацията на стоката се прави на място при куриера на база правото на проверка на доставката

7. "Янев арт" ЕООД запазва правото си да поправя грешки и/или да обновява съдържанието на сайта по всяко време без уведомление, което включва и промени на стоки и цени. Тези промени няма да засягат вече направени и потвърдени поръчки, които ще се изпълняват при условията, които са били актуални към момента на потвърждаване на съответната поръчка.

8. "Янев арт" ЕООД издава стокова разписка за продажба. "Янев арт" ЕООД може да издаде фактура при желание от страна на клиента по предоставени за целта данни.

9."Янев арт" ЕООД събира информацията, която сте ни предоставили по време на вашата регистрация в уеб сайта ни. Информацията, събрана от нас при използването на уеб сайта, се използва само за посочените цели и в съответствие с приложимото право. "Янев арт" ЕООД няма да предоставя информация на трети лица без изричното съгласие на потребителя. "Янев арт" ЕООД се задължава да обезпечи сигурността на данните за посетителя, така че трети лица да нямат достъп до тази информация. Въпреки, че се полагат големи усилия да се предотврати достъпът на трети лица, не може да се търси отговорност от "Янев арт" ЕООД, ако информацията е получена от трети лица в нарушение на закона. Ние не отдаваме, продаваме или по друг начин разпространяваме вашите лични данни на трети страни по никакъв повод освен когато това е наложено по силата на закон или съдебна заповед.

10. "Янев арт" ЕООД си запазва правото, по свое усмотрение и по всяко време, да променя, добавя или заличава части от тези Условия за ползване на сайта. Ваша е отговорността да проверявате тези Условия за ползване във всеки един момент, преди да използвате Сайта. Използвайки сайта след публикуването на промените, вие приемате и потвърждавате, че сте съгласни с тези промени в Условията за ползване. С настоящето вие се съгласявате, че всички последващи покупки се регулират от Условията за ползване, приложими до публикуването на изменените условия за ползване, а след това в съответствие с тези изменени Условия за ползване. В зависимост от изпълнението на тези Условия за ползване и всякакви техни модификации, "Янев арт" ЕООД предоставя на вас („Крайния потребител”) лично, неизключително, непрехвърляемо право да влизате в и да използвате Сайта. Поръчвайки продукти от магазина на "Янев арт" ЕООД  Вие се съгласявате да бъдете обвързан с тези условия. "Янев арт" ЕООД си запазва правото да променя тези условия, без предизвестие, по всяко време по собствено усмотрение.

11. "Янев арт" ЕООД не носи отговорност за сайтове и тяхното съдържание, които не са част от сайта www.yanevart.com. "Янев арт" ЕООД не се ангажира да преследва всеки сайт, към който има връзка за незаконно съдържание на авторски права, порнография, расизъм и всякакви други действия, забранени от законите на Република България. В случай, че потребител е забелязал подобно нарушение, се задължава да извести за тях "Янев арт" ЕООД, за да бъде отстранен линка към сайта-нарушител.

12. "Янев арт" ЕООД е създател и собственик на този сайт (www.yanevart.com) и ви дава право да зареждате и разглеждате всички материали, публикувани на този Web сайт,само за лична употреба с нетърговска цел, при условие че спазвате и се съобразявате с всички авторски права и съответните означения. Материалите на този сайт са под закрилата на закона за Авторското право и сродните му права и всяка непозволена употреба може да бъде нарушение на авторско право, права върху търговски марки или други законови разпоредби. Тяхната употребата в други сайтове е забранена! 

13. С прочитането на тези условия и впоследствие използването на електронния магазин за покупки, вие като клиент безусловно се съгласявате с тях.

14. За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в страницата e-mail адреси и телефони.

КОЛИЧКА
"Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“