ДОСТАВКА И ПЛАЩАНЕ

Уважаеми Клиенти,

Всички поръчки, постъпили на уебсайта на фирма "Янев Арт" ЕООД (www.yanevart.com)  се приемат, обслужват и обработват до 17.00ч. в работните дни (понеделник-петък). Поръчките, постъпили след този час се обработват на следващия работен ден.

Срокът за изработване е до 5 работни дни от момента на потвърждаване на поръчката.

Срокът за доставка е съобразно този на Куриера.
Възможно е забавяне на срока за изпълнение на доставката поради официални почивни дни, празници или при лоши метеорологични условия.

Заплащането на поръчаната стока се извършва с НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ- заплащане на Куриера при доставката.
Цената на доставката се заплаща на Куриера по утвърдените от него тарифи.
Имате право на преглед, като при отказ за получаване, връщането на стоката е за Ваша сметка.
Имате право да върнете стоката в срок от 14 дни, при ненарушен търговски вид и запазен касов бон, които да изпратите заедно със стоката за ваша сметка по Куриер.

Фирма "Янев Арт" ЕООД НЕ НОСИ НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ И НЕ ДЪЛЖИ ОБЕЗЩЕТЕНИЕ ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА ПРИ ЗАБАВЯНЕ ИЛИ ЗАКЪСНЕНИЕ, ПРИЧИНЕНО ПО ВИНА НА КУРИЕРА, ПРИ ПОСОЧЕНИ НЕВЕРНИ ДАННИ ЗА ДОСТАВКА ОТ СТРАНА НА ПОТРЕБИТЕЛЯ ИЛИ ПРИ ДРУГИ, НЕЗАВИСЕЩИ ОТ ФИРМАТА ОБСТОЯТЕЛСТВА!

Фирма ""Янев Арт" ЕООД запазва правото да поиска потвърждение на поръчката от потребителите по телефон или e-mail. Ако потребителят откаже да предостави поискана от служител на фирмата информация, касаеща неговата поръчка и нейната доставка, то поръчката автоматично се счита за отказана и няма да бъде изпълнена.

Всички промени в информацията, предоставена от потребителя, която касае доставката на неговата пратка ще бъдат взети предвид, само ако те са своевременно предоставени от клиента в срока, определен за обработка на поръчката.

Имайте предвид, че ако не предоставите данни за фактура, такава няма как да Ви бъде издадена. Ако в последствие желаете да получите фактура, разходите по доставката до посочен от Вас адрес ще бъдат за сметка на потребителя.

Фирма "Янев Арт" ЕООД си запазва правото да откаже доставка или изпълнение на поръчка.

КОЛИЧКА
"Бисквитките“ ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, Вие се съгласявате и с използването на „бисквитки“